Isuzu wordt 100 jaar !

Isuzu wordt 100 jaar !

Het Japanse merk geeft terug 5.000 gratis tickets weg voor het autosalon aan alle pick-up rijders van alle merken.

 

  • Unieke actie met 5.000 gratis tickets wordt herhaald om een wervelend feestjaar in te luiden; in 2016 viert Isuzu namelijk z’n honderste verjaardag.
  • Tickets zijn te bekomen via www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu.
  • Ook niet-Isuzu klanten kunnen aanspraak maken, enige vereiste is in het bezit zijn van een pick-up.
  • Ticket wordt gratis aangeboden (waarde 15€), inclusief een drankje op de Isuzu-stand.

Isuzu Benelux pakte de afgelopen jaren uit met een unieke actie waarbij alle pick-up rijders (ook van andere merken) aanspraak konden maken op een gratis inkomticket voor het autosalon. Door het grote succes van deze actie én om de 100ste verjaardag van het merk in de verf te zetten, wordt het initiatief nu herhaald voor de Brussels Motor Show in januari 2016. De eerste 5.000 pick-up rijders die zich registreren kunnen een ticket bekomen, vergezeld van een voucher voor 2 drankjes op de Isuzu-stand.

Van 14 tot en met 24 januari 2016 wordt in Brussels Expo de 94ste “European Motor Show Brussels” georganiseerd. Het wordt, opnieuw dé afspraak van het jaar om kennis te maken met de nieuwste Isuzu pick-ups en accessoires. Voor Isuzu wordt het trouwens een belangrijk salon, want het merk viert in 2016 z’n 100ste verjaardag.

Isuzu wil graag opnieuw alle pick-up rijders de kans geven om deze belangrijke verjaardag van het merk mee te komen vieren.

Ze kunnen op de stand in Paleis 9 alle Isuzu modellen ontdekken, waaronder ook de nieuwe luxueuze verjaardagsversie, D-Max Akoya.

Het enige wat men moet doen om een gratis ticket te bemachtigen ter waarde van 15 € is tijdig registreren op www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu. De actie is uitsluitend geldig voor eigenaars van een pick-up van alle merken. Snel inschrijven is de boodschap, want op is op !

 

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be