Isuzu N-Series vrachtwagengamma op de Brussels Motor Show 2015

N-series boogt op ijzersterke reputatie als motoren- en truckbouwer, Euro 6 motoren en automatische versnellingsbak beschikbaar, 5 jaar garantie.

  • N-series boogt op ijzersterke reputatie als motoren- en truckbouwer.
  • Euro 6 motoren en automatische versnellingsbak beschikbaar.
  • Zeer wendbaar en doeltreffend in de stad.
  • 5 jaar garantie.

Isuzu is naast de pick-up specialist ook bijzonder beslagen in het segment van de kleine tot middelgrote vrachtwagens. Op de Brussels Motor Show 2015 mag dan ook de N-series niet ontbreken. De in Europa gebouwde N-series kan bogen op een zeer hoge betrouwbaarheid, meteen één van de belangrijkste troeven van het model.

De N-series, al jarenlang een gewaardeerd aanbod in de klassen 3.5t.–5.0t. en 7.5t, heeft dan ook een 100 % Japans DNA. Dat betekent dat betrouwbaarheid helemaal bovenaan het lastenboek stond bij de ontwikkeling van deze vrachtwagen. Geen loze belofte, zo bewijst de 5 jaar waarborg (tot 150.000 km) op de aandrijflijn, motor,  en versnellingsbak. Als gerenommeerde motorenbouwer kan de professionele gebruiker ook ten volle vertrouwen op de krachtige dieselmotoren met tandwieldistributie. Voorts krijgen alle modellen een dubbele batterij en 24V circuit, ABS, EBD, ASR, dubbele airbags, centraal slot, mistlichten, elektrische ruiten, elektrische spiegels en verwarmde spiegels, een verstelbaar en bekrachtigd stuurwiel en de legendarische reputatie als truckfabrikant en motorenspecialist.

Het motorenpallet voor de Isuzu N-Series bestaat uit drie vermogensversie. Er is een 3.0-liter viercilinder van 120 of 150 pk, en een 5.2-liter viercilinder van190 pk. De 120 pk variant is er als 3,5 ton, de 150 pk variant als 3,5/5,5/7,5 ton en de 190 pk variant tenslotte als 7,5 ton. Vanaf 150 pk beantwoordt de motor aan de strenge Euro 6 norm.

Door toepassing van de geavanceerde Isuzu EGR-technologie (op Euro 5b+) en AdBlue voor Euro 6 in combinatie met een DPD-roetfilter wordt een belangrijke reductie van roetdeeltjes bereikt.

Dankzij die schone, zuinige motoren zijn de modellen uit de Isuzu N-Series dan ook uitstekend geschikt voor het vervoer en afleveren van goederen in de stad, een eigenschap waarmee Isuzu toch al een uitstekende reputatie heeft opgebouwd vanwege zijn wendbare karakter (draaicirkel slechts 9,40 meter !).

Andere sterke eigenschappen die kopers van de N-Series van doorslaggevend belang vinden zijn de smalle cabine, waardoor de N-Series ook zeer toegankelijk is in nauwe straatjes en smalle doorgangen, en de uiterst handige optionele Easyshift automatische versnellingsbak. Daarnaast is de N-Series ook zeer veelzijdig door de talloze opbouw- en toepassingsmogelijkheden.

De Isuzu N-Series, opgebouwd op een sterk vrachtwagenchassis, heeft een reputatie van grote betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid, waardoor Isuzu een garantie verleent van maar liefst vijf jaar of 150.000 kilometer, wat voor veel kopers eveneens een belangrijk aanschafmotief vormt.

N-Series-NL.pdf

PDF - 72 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be