Isuzu levert 11 D-Max interventievoertuigen voor de Belgische kustreddingsdienst

Isuzu levert 11 D-Max interventievoertuigen voor de Belgische kustreddingsdienst

  • 11 D-Max Double Cab voertuigen klaar om kustredders bij te staan.
  • Wagens zullen ingezet worden over de volledige Belgische kuststrook.
  • D-Max 4WD uitermate geschikt voor het zware werk op onze stranden.
  • ‘Powered for life’ meer dan ooit van toepassing voor deze levensreddende ondersteuning van Isuzu.
Isuzu Belux, de officiële invoerder van het Japanse merk, ondersteunt ook voor het nieuwe seizoen de kustreddingsdiensten van de Belgische kust. Niet minder dan 11 reddingsvoertuigen zullen op onze stranden worden ingezet om levens te redden.  

De Intercommunale Kustreddingsdienst van West-Vlaanderen, of kortweg het IKWV, heeft bij de start van het nieuwe kustseizoen 11 D-Max interventievoertuigen ontvangen. IKWV Voorzitter Johny Devey onderstreept het belang van de ondersteuning van Isuzu: “Dankzij de steun van merken zoals Isuzu kunnen we opnieuw investeren in duurzaam materiaal en de kwaliteit van onze dienstverlening steeds verder uitbouwen en optimaliseren. Ook in het verleden is de Isuzu D-Max altijd zeer betrouwbaar gebleken voor onze redders en dat zal met dit nieuw model niet anders zijn.”

D-Max 4WD altijd paraat

Niet minder dan 11 D-Max Double Cab voertuigen zullen over de verschillende kustgemeenten worden ingezet. De D-Max is bijzonder geschikt voor dit zware interventiewerk. De wagens zijn goed uitgerust met onder airco, elektrische ramen, radio en een trekhaak om de reddingsboten te slepen. Uiteraard mocht ook vierwielaandrijving voor het zwaardere werk op het strand, niet ontbreken. Alle wagens zijn ook voorzien van een opvallende gele bestikkering zodat in noodgevallen de wagens goed herkenbaar zijn.

De bedrijfsslogan van Isuzu ‘Powered for Life’ is meer dan ooit van toepassing in dit partnership tussen het IKWV en Isuzu. Dankzij deze ondersteuning zullen onze stranden nog veiliger worden.

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be