Isuzu lanceert D-Max Arctic Truck op autosalon

Isuzu lanceert D-Max Arctic Truck op autosalon

D-Max AT35 is ultieme krachtpatser die geen hindernis uit de weg gaat.

Naast de gloednieuwe D-Max met gedownsizede nieuwe 1.9 dieselmotor, pakt Isuzu ook uit met de D-Max AT35. AT verwijst naar Arctic Truck en 35 naar de wielmaat. In Arctic Truck-uitvoering deinst de nieuwe D-Max nergens voor terug !

De nieuwe D-Max 1.9 D blijft natuurlijk de belangrijkste nieuwigheid op het salon en het Festival, maar als avontuurlijk merk wilde Isuzu ook graag uitpakken met een imposante verschijning. De AT35 is motorisch gezien een ‘gewone’ D-Max 1.9 D. Er verandert dus niets aan het vermogen (164 pk), het koppel (360 Nm) of de trekkracht (3,5 ton). Maar door toevoeging van het Arctic Truck pack, transformeert de D-Max zich in een onbevreesde terreinvreter.

Arctic Pack beschikbaar op Double Cab

Het Arctic Pack omvat de volgende aanpassingen en maakt de D-Max echt onoverwinnelijk in het terrein:

  • 12 cm verhoogd koetswerk (6 cm wielen, en 6 cm vering)
  • 18 cm breder koetswerk (2 x 9 cm door de bredere wielkassen)
  • Extra brede sidesteps
  • Extra brede spatlappen
  • Arctic Truck trekhaak
  • 35 inch wielen (315/70 R17)
  • Arctic Truck logo & voetmatten

Het Arctic Pack kan gecombineerd worden met de Double Cab versies van de nieuwe D-Max. De uitstekende garantievoorwaarden (5 jaar – 200.000 km) blijven ongewijzigd. Klik hier voor de Isuzu prijslijst, inclusief de AT35-versies.

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be