Isuzu geeft terug 5.000 gratis tickets weg voor het autosalon aan alle pick-up rijders van alle merken

Isuzu geeft terug 5.000 gratis tickets weg voor het autosalon aan alle pick-up rijders van alle merken

Unieke actie met 5.000 gratis tickets wordt herhaald omwille van het grote succes vorige editie. Tickets zijn te bekomen via www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu.

Maandag 1 december 2014 —

  • Unieke actie met 5.000 gratis tickets wordt herhaald omwille van het grote succes vorige editie.
  • Tickets zijn te bekomen via www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu.
  • Ook niet-Isuzu klanten kunnen aanspraak maken, enige vereiste is in het bezit zijn van een pick-up.
  • Ticket wordt gratis aangeboden (waarde 13€), inclusief een drankje op de Isuzu-stand.
  • Actie start op 15 december, tot 12 januari 2015
Isuzu Benelux pakte vorig jaar uit met een unieke actie waarbij alle pick-up rijders (ook van andere merken) aanspraak konden maken op een gratis inkomticket voor het autosalon. Door het grote succes van deze actie wordt het initiatief nu herhaald voor de Brussels Motor Show in januari 2015. De eerste 5.000 pick-up rijders die zich registreren kunnen een ticket bekomen, vergezeld van een voucher voor 2 drankjes op de Isuzu-stand.

Van 16 tot en met 25 januari 2015 wordt in Brussels Expo de 93ste “European Motor Show Brussels” georganiseerd. Het wordt, opnieuw dé afspraak van het jaar om kennis te maken met de nieuwste Isuzu pick-ups en accessoires.

Isuzu wil graag opnieuw alle pick-up rijders de kans geven om gratis de nieuwigheden te ontdekken op de Isuzu stand in Paleis 9, en schenkt wederom 5.000 gratis tickets weg ter waarde van 13 euro/stuk.

Het enige wat men moet doen om het gratis ticket te bemachtigen is tijdig registreren op www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu. De actie is uitsluitend geldig voor eigenaars van een pick-up van alle merken en loopt tot en met 12 januari 2015. Snel inschrijven is de boodschap, want op is op !