Isuzu geeft 5.000 gratis tickets weg voor het autosalon aan alle pick-up rijders van alle merken.

Unieke actie met 5.000 gratis tickets, te bekomen via www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu.

Isuzu Benelux lanceert een unieke actie waarbij alle pick-up rijders (ook van andere merken) aanspraak kunnen maken op een gratis inkomticket voor het komende autosalon. De eerste 5.000 geregistreerden kunnen hun ticket bekomen, vergezeld van een voucher voor 2 drankjes op de Isuzu-stand.
  • Unieke actie met 5.000 gratis tickets, te bekomen via www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu.
  • Ook niet-Isuzu klanten kunnen aanspraak maken, enige vereiste is in het bezit zijn van een pick-up.
  • Ticket wordt gratis aangeboden, inclusief een drankje op de Isuzu-stand.
  • Actie loopt met onmiddellijke ingang, tot 12 januari 2014

Van 16 tot en met 26 januari 2014 wordt in Brussels Expo de 92ste “European Motor Show Brussels” georganiseerd. Het wordt, opnieuw dé afspraak van het jaar om kennis te maken met de nieuwste Isuzu pick-ups en accessoires.

Isuzu wil graag alle pick-up rijders de kans geven om gratis de nieuwigheden te ontdekken op de Isuzu stand in Paleis 9, en schenkt daarom 5.000 gratis tickets weg ter waarde van 13 euro/stuk. Het enige wat men moet doen om het gratis ticket te bemachtigen is tijdig registreren op www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu. De actie is uitsluitend geldig voor eigenaars van een pick-up van alle merken en loopt tot en met 12 januari 2014. Snel inschrijven is de boodschap, want op is op !

 

5000-gratis-tickets-salon-NL.pdf

PDF - 94 Kb

William Meerschaut

Isuzu Benelux

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be