Isuzu geeft 5.000 gratis tickets weg voor het autosalon aan alle pick-up rijders van alle merken.

Isuzu geeft 5.000 gratis tickets weg voor het autosalon aan alle pick-up rijders van alle merken.

Unieke actie met 5.000 gratis tickets, te bekomen via www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu.

Woensdag 11 december 2013 — Isuzu Benelux lanceert een unieke actie waarbij alle pick-up rijders (ook van andere merken) aanspraak kunnen maken op een gratis inkomticket voor het komende autosalon. De eerste 5.000 geregistreerden kunnen hun ticket bekomen, vergezeld van een voucher voor 2 drankjes op de Isuzu-stand.

  • Unieke actie met 5.000 gratis tickets, te bekomen via www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu.
  • Ook niet-Isuzu klanten kunnen aanspraak maken, enige vereiste is in het bezit zijn van een pick-up.
  • Ticket wordt gratis aangeboden, inclusief een drankje op de Isuzu-stand.
  • Actie loopt met onmiddellijke ingang, tot 12 januari 2014

Van 16 tot en met 26 januari 2014 wordt in Brussels Expo de 92ste “European Motor Show Brussels” georganiseerd. Het wordt, opnieuw dé afspraak van het jaar om kennis te maken met de nieuwste Isuzu pick-ups en accessoires.

Isuzu wil graag alle pick-up rijders de kans geven om gratis de nieuwigheden te ontdekken op de Isuzu stand in Paleis 9, en schenkt daarom 5.000 gratis tickets weg ter waarde van 13 euro/stuk. Het enige wat men moet doen om het gratis ticket te bemachtigen is tijdig registreren op www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu. De actie is uitsluitend geldig voor eigenaars van een pick-up van alle merken en loopt tot en met 12 januari 2014. Snel inschrijven is de boodschap, want op is op !

 

William Meerschaut Isuzu Benelux