Isuzu Experience day wordt grootste pick-up evenement in de Benelux

Isuzu Experience day wordt grootste pick-up evenement in de Benelux

De vertrouwde Isuzu Experience Day vindt plaats op zaterdag 4 juni in het Waalse Andenne. Iedereen is welkom.

Isuzu Benelux, de officiële invoerder van het Japanse merk in onder meer België, Nederland en Luxemburg, organiseert al voor de 3e keer de populaire Isuzu Experience Day. Deze feesteditie (Isuzu viert dit jaar haar 100-jarig bestaan) wordt naar goede gewoonte een dag vol avontuur, animatie en gezelligheid voor liefhebbers van pick-ups en/of terreinrijden.  

Op zaterdag 4 juni is iedereen welkom op het kasteel van Chérimont, Chemin de Chérimont, 372 - B5300 Andenne. Met naar verwachting meer dan 500 pick-ups, wordt deze editie wellicht hét grootste pick-up evenement in de Benelux.

De Isuzu Experience Day belooft een onvergetelijke dag te worden met talrijke activiteiten en animaties voor jong en oud. Voor deelnemers is het dé gelegenheid bij uitstek om de verschillende versies van de Isuzu D-Max pick-ups uit te testen bij het 4x4-rijden op een schitterende locatie. Daarnaast kunnen deelnemers een extreme remtest ervaren met de ijzersterke D-Max en een last van 3,5 ton aan de trekhaak. Ideaal dus om de capaciteiten van de D-Max op vlak van professioneel gebruik en veiligheid te ontdekken.

Ook zijn er nog andere activiteiten voorzien zoals segway, quad, trial,… Tot slot kan er ’s avonds gezellig worden nagepraat tijdens een lekkere barbecue op de tonen van een swingende coverband.

Het programma

10u00:                   Ontvangst en briefing
11u00:                   4x4-rijden op ruw terrein en winchen
                              Extreme D-Max remtest met 3,5t geladen aanhangwagen
                              Verrassende trial en uitdagende pick-up behendigheidsproeven
                              Tal van andere activiteiten: kleiduifschieten, quads, kinderanimatie, ...
18u00:                   Barbecue op de tonen van een swingende coverband
21u00:                   Einde

Praktisch / Prijs / Inschrijven

Alle pick-up rijders zijn van harte welkom. Schrijf u snel in bij uw ISUZU-verdeler of via de website isuzu.be of isuzu.nl. Isuzu biedt dit avontuurlijk programma aan tegen de prijs van 149 € per volwassene en 39 € per kind tot 12 jaar. Voor dat geld wordt een Isuzu D-max ter beschikking gesteld voor de off-raod activiteiten. Alle maaltijden en drank zijn inclusief. Wie met z’n eigen D-Max komt betaalt respectievelijk 79 € (volwassene) en 29 € (kind).

Inschrijven voor dit unieke evenement kan via het online inschrijvingsformulier op www.isuzu.be, www.isuzu.nl, www.isuzu.lu.

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be