Isuzu D-MAX Roadshow

Isuzu D-MAX Roadshow

Geen Brussels Motor Show... Wél een première!

Dat de Heizelpaleizen in deze januarimaand onbenut blijven, staat niet in de weg dat Isuzu Belux een heel belangrijke lancering viert: die van de volledig nieuwe Isuzu D-Max. Geen stand op de Brussels Motor Show dit jaar, maar geïnteresseerde klanten kunnen de nieuwe pick-up wel ontdekken dankzij een rondreizende roadshow bij de Isuzu-dealers.

De Isuzu D-MAX was al de stoerste, meest duurzame en hardwerkende pick-up. Dat is met de nieuwe D-MAX niet anders, want trek- en laadvermogen, constructie, beschermingselementen: alles blijft onveranderd voorzien op het harde werk. Maar naast die al bekende duurzaamheid, heeft de nieuwe D-MAX ook enorme vernieuwingen doorgevoerd op andere vlakken. Design, uitrustingsmogelijkheden, comfort, veiligheid… alle aspecten krijgen met deze nieuwe generatie een forse update. Dat de nieuwe D-MAX recent de maximale vijfsterrenscore haalde volgens de strenge nieuwe testprocedure bij Euro NCAP, bevestigt die indrukwekkende vooruitgang.

Isuzu Belux wilde de lancering van de nieuwe D-MAX niet onopgemerkt laten voorbijgaan, en organiseert daarom een roadshow die in de loop van de komende maanden halt houdt bij alle Belgische en Luxemburgse dealers van het merk. Telkens van vrijdag tot maandag kunnen geïnteresseerde klanten er de nieuwe D-MAX in detail ontdekken, en dat in verschillende versies.

De roadshow loopt van januari tot de zomer van 2021. Klanten kunnen de planning raadplegen via de Isuzu-website op www.isuzu.be/roadshow-2021

 

 

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be