Isuzu D-Max ‘Pick-up of the Year’ in het Verenigd Koninkrijk

Isuzu D-Max ‘Pick-up of the Year’ in het Verenigd Koninkrijk

Al derde award van gespecialiseerde media

De Isuzu D-Max heeft alle troeven om te overtuigen. Dat blijkt nog maar eens nu hij in het Verenigd Koninkrijk, een heel belangrijke markt voor dit soort auto, verkozen is tot ‘Pick-up of the Year’ door de specialisten van ‘Company Car & Van’. Het Britse fleetmagazine, dat zich richt tot beheerders van kleine en middelgrote vloten, prijst de veelzijdigheid en de kwaliteiten van de pick-up van de Japanse constructeur.

De onderscheiding bij ‘Company Car & Van’ komt niet uit de lucht vallen, want eerder al werd de D-Max ook al onderscheiden bij ‘4x4 & Pick-up Magazine’, en door het toonaangevende LCV-blad ‘What Van?’

Andrew Walker, uitgever van ‘Company Car & Van’, licht na deze derde bekroning van de D-Max de beslissing van de jury toe:

“Terwijl andere pick-up-bouwers zich terugtrekken uit het segment, moet Isuzu gefeliciteerd worden met het feit dat het niet alleen een nieuw model lanceerde, maar dat dat model ook nog eens bijzonder goed is. De nieuwe D-Max oogt en rijdt ​ veel beter dan voordien, hij biedt nu ook toonaangevende veiligheidsvoorzieningen, hedendaagse technologie, een veel betere passagierservaring en hij doet ook nog wat een pick-up hoort te doen. Bovendien zorgt de ruime keuze in het gamma met een enkele, verlengde of dubbele cabine ervoor dat er voor iedereen een D-Max is aan de juiste prijs.”

Business & pleasure, in alle veiligheid

Bij de ontwikkeling van de nieuwe D-Max besteedde Isuzu ruim aandacht aan zowel het comfort als de veiligheid van zijn pick-up, bovenop de bekende robuustheid en werkijver waarmee het merk sinds jaar en dag geassocieerd wordt. Dankzij zijn toonaangevende veiligheidsuitrusting is de D-Max de enige pick-up die door de onafhankelijke veiligheidsorganisatie Euro NCAP bekroond werd met de maximumscore van 5 sterren voor zijn crashveiligheid. Een unicum!

Inzittenden kunnen dus in alle veiligheid genieten van de Isuzu D-Max, die bovendien uitpakt met technische verbeteringen die de prestaties en wegligging zowel op als naast het asfalt ten goede komen en een comfort dat SUV’s naar de kroon steekt. Maar de D-Max blijft boven alles een echt werkpaard. Met 164 pk en een koppel van 360 Nm onder het rechterpedaal, vierwielaandrijving, een laadvermogen tot 1.161 kg en een sleepvermogen tot maar liefst 3.500 kg, zijn zowel professionals die een voertuig nodig hebben voor hun activiteiten als meer lifestyle-georiënteerde klanten bij Isuzu aan het juiste adres. Afhankelijk van de gekozen uitvoering zijn een heleboel comfortsnufjes standaard en de speciale reeks V-Cross combineert luxe met avontuur dankzij zijn sportieve look en zeer complete uitrusting.

Story image

 

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be