Isuzu bedankt de Isuzu-rijders met een drankje op het autosalon!

Isuzu bedankt de Isuzu-rijders met een drankje op het autosalon!

Isuzu heeft heel wat te vieren op het autosalon. Niet alleen een geslaagd 2019, maar ook mooie vooruitzichten voor 2020. Isuzu kondigt namelijk een full model change aan van de ‘All New’ Isuzu D-Max!

2019 was voor Isuzu zeker een succes te noemen. Zo werden ze opnieuw verkozen als meest milieuvriendelijke pick-up door het Duitse Automagazine VerkehrsRundschau. Met deze “Green Light Truck Award”, bewijst Isuzu opnieuw zijn positie als pick-up specialist. Reden genoeg om dus een glaasje te drinken.

Maar Isuzu heeft nog een reden om te vieren. Na lang wachten komt er een volledig nieuwe Isuzu D-Max aan. Het nieuwe model kreeg een nieuwe frisse look. Zowel het interieur als het koetswerk werden stevig onder handen genomen met het oog op comfort en luxe. Ook de uitrusting van de nieuwe D-Max is stevig opgewaardeerd en is voorzien van een reeks aan technologische nieuwigheden en veiligheidsitems.

Voorlopig blijft het nog even afwachten om hem te kunnen bewonderen. Ondanks dat hij niet op het autosalon te verwachten is, zal je wel voor alle info terecht kunnen op de stand. Wie echt niet kan wachten tot de officiële lancering, kan al een besteloptie nemen op de stand en bij de verdelers vanaf 1 januari. We kunnen dus zeker spreken van een Europese première wat betreft informatie.

Reden te meer om te vieren, en dat doet Isuzu het liefst samen met zijn klanten. Op vertoon van een Isuzu-autosleutel word je (samen met je partner) in de Isuzu-lounge verwelkomd met een drankje.

Op de stand zelf zullen de gekende versies te zien zijn van de huidige Isuzu D-Max. De pick-up specialist staat resoluut voor kracht en betrouwbaarheid. Dat zien we terug in de capaciteiten van de D-Max die met gemak 3,5 ton aan trekkracht heeft en meer als een ton laadvermogen. En….  dat zal bij de nieuwe D-Max niet anders zijn!

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be