Guylaine Huybrighs vervoegt Isuzu PR-team

Als nieuwe PR Officer is Guylaine eerste aanspreekpunt voor Belgische, Luxemburgse en Nederlandse pers.

Het PR-team van Isuzu Benelux krijgt uitbreiding. Guylaine Huybrighs wordt als nieuwe PR Officer het eerste aanspreekpunt voor Belgische, Luxemburgse en Nederlandse media.

Guylaine was al actief bij Isuzu Benelux op de dienst Sales & General Management, en ze ziet nu haar verantwoordelijkheden uitgebreid in het domein van de Public Relations. U kan bij haar terecht met al uw vragen over Isuzu of onze producten.

Ze is te bereiken via guylaine.huybrighs@isuzu.be en via 03 450 05 78.

Guylaine verwelkomt u alvast graag op de komende Brussels Motor Show in Paleis 4.

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be