Unieke D-Max Katana Limited Edition gaat in première op de Brussels Motor Show 2015.

Slechts 50 genummerde exemplaren voor de Belux-markt, unieke buitenkleur en onderscheidende uitrustingen.

  • Slechts 50 genummerde exemplaren voor de Belux-markt.
  • Naam verwijst naar gedistingeerd designkenmerk van de D-Max.
  • Double Cab, 3,5 ton trekvermogen en 4WD standaard.
  • Unieke buitenkleur en onderscheidende uitrustingen.

Isuzu Benelux kondigt vandaag een exclusieve nieuwe versie aan van de D-Max. De Katana komt in een gelimiteerde en genummerde oplage van 50 stuks en zal op het salon van Brussel z’n première beleven. De voor deze versie voorbehouden “Venetian Red” koetswerkkleur en bijkomende aanpassingen aan het koetswerk geven de D-Max Katana een uitgesproken avontuurlijke en tegelijk stijlvolle look.

Wie zich wil onderscheiden in het pick-up landschap kan niet voorbij deze gelimiteerde versie van de D-Max. Als pick-up specialist wilde Isuzu een versie ontwikkelen die een unieke beleving garandeert, niet in het minst dankzij zijn onderscheidende look en uitstraling.

Katana design

De voor deze versie voorbehouden Venetian Red koetswerkkleur verraadt meteen de krachtige en avontuurlijke inborst van de Katana. De koperen tinten verwijzen naar de kracht van de aarde en afhankelijk van de lichtinval ontwaar je verschillende facetten van de kleur, als was het alsof je naar de zonsopgang boven de Grand Canyon tuurde.

De naam Katana verwijst dan weer naar het design van de D-Max. Katana is het zwaard van de Japanse Samurai en het glooiende, scherpe lijnenspel van het lemmet was een inspiratiebron voor de designers van het model. Je vindt het silhouet van een Katana-zwaard terug in de flank van de D-Max Double Cab.

Andere kenmerken van de D-Max Katana zijn de verschillende zwarte koetswerkelementen die voor een perfecte balans zorgen met de levendige koetswerkkleur. Zo zijn er de matzwarte 19” velgen, de zwarte rolbar, zwarte side-steps, bumperelementen en wielkastbogen. Nieuw zijn ook de achterlichtblokken met LED-technologie.

50 exemplaren met veel uitrusting

Alle 50 genummerde exemplaren van de D-Max Katana onderscheiden zich door een rist uitrustingen die de wagen uniek maakt. Zo is er het genummerde plaatje binnenin, de lederen zetelbekleding met stoelverwarming, de touchscreen GPS met camera’s voor- en achteraan, de volautomatische airco, cruise control, matte 19-duims velgen, style-cover met rollbar, bumperbescherming vooraan, fenderlips, en de afdekplaat in koetswerkkleur voor de laadbak.

Kloppend hart met 4WD trekt 3,5 ton

De D-Max Katana is uitgerust met de gekende 2,5-liter twin-turbo dieselmotor met een vermogen en koppel van respectievelijk 120 kW/163 pk en 400 Newtonmeter. De ultramoderne dieselkrachtbron met common-railtechnologie, gekoppeld aan een handgeschakelde 6-bak of een automatische 5-trapstransmissie is voorzien van een dubbele turbo en een intercooler voor maximale prestaties en optimaal brandstofverbruik. Andere technologische voorzieningen zijn een elektrisch geregelde brandstofpomp, een pre-injectiesysteem, dubbele bovenliggende nokkenassen en een zelfregenerende partikelfilter. Klepstoters met brede rollagers verminderen de weerstand en de slijtage. De distributie met tandwielen en stalen ketting verhogen de betrouwbaarheid en verlagen de gebruikskosten. De cilinderwanden zijn voorzien van een beschermende coating waardoor de levensduur wordt verlengd.

De D-Max Katana krijgt altijd de inschakelbare vierwielaandrijving van Isuzu. Daardoor pakt het model uit met een indrukwekkend trekvermogen van maar liefst 3,5 ton. Dat is het hoogste wat de markt te bieden heeft in combinatie met een klassiek autorijbewijs.

Zeer interessant prijskaartje

De prijs van de D-Max Katana, die enkel beschikbaar is als functionele en comfortabele Double Cab 4WD, bedraagt 39.990 € BTW inclusief. Liefhebbers van het genre kunnen nog opteren voor de versie met automatische versnellingsbak met 5 verhoudingen (optieprijs 1.450 €). Net zoals elke nieuwe D-Max geniet ook de Katana van een indrukwekkende garantie van 5 jaar met wegbijstand. Gezien het utilitaire karakter van de D-Max (de Katana wordt overigens altijd als fiscaalvriendelijke bedrijfswagen ingeschreven) een sterk argument !

Katana-NL.pdf

PDF - 132 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be