Isuzu presenteert de nieuwe generatie D-Max.

De gloednieuwe D-Max heeft een grondig hertekend design met de nieuwste technologieën. Deze Japanse pick-up kennen we vooral als een werkpaard. Dat blijft hij ook gezien hij zijn gekende kracht en karakter blijft behouden. Wat betreft comfort is er veel gewijzigd. De nieuwe D-Max spreekt duidelijk een nieuw segment aan, wat betreft comfort en luxe past hij perfect in het rijtje van de luxe-SUV’s.

Krachtig & milieuvriendelijk! 

Isuzu bouwt verder op de bestaande succesformule van de D-Max waar vooral kracht en karakter centraal staat. Het vermogen van 164 pk en het koppel van 360 Nm blijft behouden. Wat kracht betreft, geeft de D-Max niets toe. Het indrukwekkende trekvermogen van 3,5 ton blijft onaangeroerd en in de laadbak kan je nog steeds meer dan 1 ton aan lading kwijt.

Met zijn nieuwe motor met toevoeging van AdBlue wordt hij ook onmiddellijk de meest milieuvriendelijke pick-up in zijn categorie en voldoet hij met zijn Euro6d Full motor aan de nieuwste milieunormen die pas in 2021 verplicht zullen zijn.

Design & comfort

Ook aan de buitenkant werd flink gewerkt. Het nieuwe uiterlijk is opmerkelijk stijlvoller en ligt volledig in lijn met het krachtige karakter. Naast de nieuwe LED koplampen, die de D-Max een onverschrokken uiterlijk bezorgen, werd ook de frontgrill wat groter en robuuster. Niet alleen de voorkant, maar de volledige wagen kreeg een gloednieuwe look.

Naast de wijzigingen aan de carrosserie, springt vooral de binnenkant in het oog. De Japanner kreeg een volledig nieuw interieur dat voorzien is van alle luxe. De eens vooral robuuste D-Max is vanbinnen aangepast naar een hedendaags en stijlvol model. Bij de hertekening van het interieur werd er voornamelijk rekening gehouden met een betere ergonomie, meer gebruikscomfort en een luxueuze uitstraling. Ook de geluidsisolatie van de motor is drastisch aangepast. Dat Isuzu heeft ingezet op comfort is heel duidelijk. Op het luxemodel vinden we onder andere een 9 inch infotablet, een 8- voudig verstelbare chauffeursstoel met lendensteun, een 3D verstelbaar stuur, dual automatische airco en meerdere rijhulpsystemen.

Rijgedrag

Het nieuwe Dynamic Drive Platform van Isuzu bestaat onder andere uit een versterkte structuur, gewijzigde wielbasis, aangepaste vering en elektrische stuurbekrachtiging. Hierdoor hebben de Isuzu ingenieurs gezorgd dat deze nieuwe D-Max meer dan 20% aan stabiliteit wint en een baanbrekende wegligging heeft. Daardoor kan u met de D-Max bijzonder comfortabel en stabiel rijden, met of zonder een aanhanger van 3,5 ton.

Er werd ook gedacht aan de off-road liefhebbers van het merk. Met de verhoogde doorwaadhoogte van 800mm is de nieuwe D-Max ontworpen voor elk zwaar terrein. Bovendien werd Difflock standaard toegevoegd vanaf de LS versie.

Veiligheid

Zoals steeds is veiligheid een van de grootste prioriteiten van Isuzu, ze lanceren daarom het ADAS-systeem dat bestaat uit verschillende veiligheden. Bij het nieuwe model zijn er kosten noch moeite gespaard. De nieuwe D-Max is zelfs uitgerust met een 8ste airbag tussen de voorzetels, een première in de sector. Hij is uitgerust met de modernste rijhulpsystemen waaronder Blind Spot Monitoring, Rear Cross Trafic Alert en Lane Assist. Deze pick-up zal als eerste de aller strengste EURO NCAP 2020 crashtest doorstaan.

Isuzu V-Cross

Isuzu komt niet alleen met een volledig nieuwe D-Max, maar ook met een versie die ongezien is in de historiek van Isuzu. Isuzu komt namelijk met een nieuwe luxeversie, de Isuzu D-Max V-Cross. Ongeacht dat dit model meer dan geschikt blijft voor het zware werk, trekt vooral het luxueuze en comfortabele aspect de aandacht. De V-Cross heeft een stijlvol lederen interieur in combinatie met de nieuwste technologie. Het is duidelijk dat Isuzu met dit model inzet op een combinatie tussen lifestyle en het zware werk. De V-Cross moet dan ook niet onderdoen voor dat van een moderne SUV. Dit model is verkrijgbaar in dubbele cabine met een automatische versnellingsbak. Hij is uitgerust met een style cover, maar kan indien gewenst ook met een andere cover geleverd worden.

Varianten

Net zoals zijn voorganger zal de nieuwe D-Max leverbaar zijn in 3 koetswerkvarianten, Single Cab, Extended Cab en Double Cab. Daarnaast kan er ook een keuze gemaakt worden in de verschillende uitrustingsniveau’s. (L, LS, LSX en V-Cross).

Elk model geniet van een garantie van 5 jaar of 100.000km, wat tevens verlengd kan worden tot 200.000km.

Isuzu brengt met dit model een absolute voorloper op de markt en zorgt op meerdere vlakken voor premières in zijn categorie. Isuzu zet met de D-Max een volledig nieuwe generatie pick-up op de markt en bevestigd hiermee nogmaals hun imago als pick-up expert.

Prijslijst België Juli

PDF - 772 Kb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be