ISUZU met speciale reeks op het Autosalon van Brussel

ISUZU met speciale reeks op het Autosalon van Brussel

De Isuzu D-Max biedt de perfecte combinatie tussen werklust en robuustheid enerzijds en luxe en uitstraling anderzijds, met daarbovenop een best-in-class veiligheidsuitrusting. Met de speciale reeks Omuro krijgt hij nu nog meer uitrusting voor een aantrekkelijke prijs.

De nieuwste generatie van de D-Max pick-up van Isuzu is sinds eind 2020 op de markt en is een absoluut succes. Klanten hebben dan ook uitgebreid de keuze tussen een single, extended of dubbele cabine in verschillende uitvoeringen. Met zijn 164 pk en 360 Nm sterke diesel die voldoet aan de nieuwste uitstootnormen, uitstekende terreincapaciteiten, een laadvermogen tot 1 ton en een sleepvermogen van 3,5 ton is geen opdracht hem te zwaar. Maar De D-Max valt niet enkel in de smaak om zijn werklust, klanten hebben ook een uitgesproken voorkeur voor de beter uitgeruste modellen, zoals de V-Cross. Dat is de avontuurlijke en sportieve versie met inschakelbare vierwielaandrijving en een vergrendelbaar differentieel achteraan, automatische hill descent control, een bodemvrijheid van 24 cm onder de achteras en een doorwaadhoogte van 80 centimeter.

Omuro: 50 stuks met een luxueuze afwerking

Om nog beter in te spelen op de wensen van veeleisende klanten, lanceert Isuzu op het Autosalon van Brussel een speciale reeks van de D-Max die de naam Omuro krijgt, een vulkaan die in Japan op de lijst staat van nationale natuurmonumenten. De Isuzu D-Max Omuro is gebaseerd op het LSE-uitrustingsniveau, en zal verkrijgbaar zijn in Valencia Orange of Onyx Black. Bijkomend op een uitgebreide standaarduitvoering met onder andere een zestraps automaat, een premium designpakket voor het koetswerk met een zwarte rollbar en kofferdeksel in koetswerkkleur, een interieur in Piano Black afwerking, een 9 duim infotainmentscherm en een premium surround sound geluidssysteem, en een stevige veiligheidsuitrusting, doet de Omuro-versie daar nog een aantal stijlelementen bovenop.

De gelimiteerde Omuro-versie zal onder andere herkenbaar zijn aan zijn donkergrijs hexagonaal radiatorrooster, LED-verlichting in de cabine en een zwarte ‘Omuro’ badging op de flanken en achteraan. Van de Omuro zullen maar 50 exemplaren beschikbaar zijn voor de Belgische markt aan een all-in totaalprijs van 40.990 euro exclusief BTW.

Story image

 

 

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be