Isuzu D-MAX X-Series

Isuzu D-MAX X-Series

Gelimiteerde reeks met nóg meer uitstraling

Isuzu lanceert vandaag een nieuwe, gelimiteerde versie van de D-Max pick-up: de X-Series. Die combineert een sportieve look met de best-in-class veiligheidsuitrusting en de legendarische werklust die eigen is aan het model. Hij is vanaf vandaag te ontdekken bij de Isuzu-dealer en verkrijgbaar vanaf ​ 38.260 euro (excl. BTW).

De nieuwste generatie van de Isuzu D-Max kwam eind 2020 op de markt. Hij pakte uit met meer comfort, meer werkijver en vooral ook een bijzonder complete standaarduitrusting op veiligheidsvlak. Met dat laatste wist hij ook indruk te maken tijdens de Euro NCAP crashtests, waar de Japanse pick-up een best-in-class resultaat behaalde met de maximumscore van vijf sterren. De D-Max viel meteen in de smaak en boekte opmerkelijk commercieel succes in 2021. Maar voor 2022 is er dus alweer nieuws…

Gelimiteerde X-Series

De nieuwe, op 90 stuks gelimiteerde X-Series uitvoering van de Isuzu D-Max bouwt verder op die solide basis, maar speelt nog meer in op de vraag naar pick-ups die naast een hoog laad- en sleepvermogen ook een sportieve en tot in de puntjes verzorgde uitstraling bieden. De X-Series combineert daarvoor het luxueuze interieur van de V-Cross uitvoering, de avontuurlijke topper in D-Max gamma, met een sportieve look voor het koetswerk.

Concreet krijg je als koper van de Isuzu D-Max X-Series een Double Cab uitvoering in (enkel) Obsidian Grey met sportieve Dark Gray accenten, bumperverlengingen, 18 duim zwarte velgen en een glanzend zwarte grille. Een rood Isuzu-logo voor- en achteraan en X-Series badges maken de look compleet. Voor de laadbak kan je kiezen voor een Hardtop of een Style Cover met zwarte roll-bar. Binnenin zorgen een zwarte hemelbekleding en inzetstukken in hoogglans zwart, in combinatie met het X-Series logo voor een stijlvolle sfeer. De uitrusting is bijzonder volledig, met naast een uitgebreid arsenaal van actieve veiligheidssystemen ook alle comfortsnufjes, lederen zetels, een 9 duim multimediascherm met Android Auto en Apple Carplay en een Premium Surround Sound systeem.

Optioneel eXclusive pack, standaard 5 jaar garantie

Eigenaars die nog verder willen gaan in het personaliseren van hun D-Max X-Series, kunnen kiezen voor het optionele pack eXclusive. Dat biedt voor een prijs van 1.460,55 euro (excl. BTW) een zachte vloerbekleding voor de laadbak, wielkastverbreders, extra beschermingselementen voor het lagere gedeelte van het koetswerk en specifieke achterlichtblokken en mistlampomkadering vooraan.

Op technisch vlak biedt de X-Series dezelfde robuuste mechaniek als de V-Cross, met een 164 pk en 360 Nm sterke diesel die voldoet aan de nieuwste uitstootnormen en gecombineerd wordt met een 6-traps automaat voor optimale prestaties en een maximale controleerbaarheid in alle omstandigheden, zowel op het asfalt als offroad. Zo beschikt hij over een inschakelbare vierwielaandrijving met vergrendelbaar differentieel achteraan, automatische hill descent control, een bodemvrijheid van 24 cm onder de achteras en een doorwaadhoogte van 80 centimeter. ​ Het laadvermogen tot 1 ton en het sleepvermogen van 3,5 ton blijven ook voor de Isuzu D-Max X-Series behouden.

Net als het hele Isuzu D-Max gamma geldt ook op deze uitvoering standaard 5 jaar of 200.000 km garantie. De Isuzu D-MAX X-Series is vanaf vandaag te koop bij één van de 53 Belgische Isuzu-dealers, zolang de voorraad strekt.

 

 

 

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be