Isuzu D-Max wint prestigieuze titel van “Pick-up van het Jaar” in het Verenigd Koninkrijk

D-Max wint belangrijke onderscheiding voor het tweede jaar op rij.

Voor het tweede jaar op rij heeft de Isuzu D-Max de prestigieuze titel gewonnen van “Pick-up van het Jaar” in de UK. De felbegeerde trofee werd overhandigd tijdens de jaarlijkse Commercial Fleet Awards.  

De prestigieuze jaarlijkse Commercial Fleet Awards worden hoog gewaardeerd door fleet-owners, klanten en de autofabrikanten zelf. De jury bestaat uit journalisten en experts uit de hele industrie, en zij baseren hun keuze op de wagens die het hoogst mogelijke niveau halen in hun segment. De juryvoorzitter lichtte de keuze van de jury voor de D-Max toe: "Isuzu is een echte pick-up specialist met een netwerk dat de behoeften van de vloten begrijpt. De TCO van de D-Max (Total Cost of Ownership) is bovendien bijzonder gunstig.

De jury prijst ook de D-Max's vijf jaar garantie, het niveau van de veiligheidsuitrusting en het sleepvermogen van 3,5 ton.

Tot slot blijft de D-Max ook een ruige krachtpatser met uitstekende off-road capaciteiten; maar de wagen voelt zich net zo thuis op de weg en staat garant voor een comfortabele rij-ervaring."

Isuzu kan in het Verenigd Koninkrijk uitpakken met indruwekkende verkoopcijfers. In 2014 werden meer dan 5.500 eenheden aan de man gebracht, 33,7% meer dan in 2013. En voor dit jaar is alweer een stijging van 27,7% in verkoop te noteren. Het illustreert de voortdurende groei van de uitstekende reputatie van de D-Max.

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be