Isuzu D-Max uitgeroepen tot Pick-Up van het Jaar 2014 in het Verenigd Koninkrijk

Isuzu D-Max uitgeroepen tot Pick-Up van het Jaar 2014 in het Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk heeft het terzake toonaangevende online medium VansA2Z.com voor het tweede opeenvolgende jaar de Isuzu D-Max uitgeroepen tot Pick-Up van het Jaar. Deze bekroning heeft de D-Max te danken aan zijn uitstekende capaciteiten zowel op de weg, als tijdens het werk.

  • D-Max voor het tweede opeenvolgende jaar uitgeroepen tot Pick-Up van het Jaar.
  • Uitstekende mix van utilitair voertuig en personenwagen.
  • Gerenommeerd en gespecialiseerd medium ‘VansA2Z’ verkoos D-Max boven de Ford Ranger, Toyota Hi-Lux en Mitsubishi L200.
  • Isuzu verkoopt 4.000 D-Max per jaar in het Verenigd Koninkrijk.

De titel is een belangrijke opsteker voor Isuzu in het Verenigd Koninkrijk, maar ook elders. Over het kanaal is de Isuzu D-Max bijzonder populair; met een jaarlijkse verkoop van om en bij de 4.000 eenheden staat hij aan de top van het segment. Het medium moest kiezen tussen vier belangrijke en uitstekende genomineerden, maar de Isuzu D-Max haalde het van de Ford Ranger, de Toyota Hi-Lux en de Mitsubishi L200.

D-Max met vele kwaliteiten

De redactie van VansA2Z verklaarde: “We hebben de D-Max bijzonder efficiënt bevonden. Hij is ontwikkeld als een werkpaard maar voelt zich net zo goed thuis op een boerderij of werf, dan in een chique winkelstraat. Het mag dan ook niet verbazen dat hij voor het tweede jaar op rij weg rijdt met onze trofee van Pick-Up van het Jaar.”

De Isuzu D-Max wist de jury nog met andere troeven te overtuigen. Zo is hij beschikbaar in drie koetswerkconfiguraties en met een krachtige maar zuinige 2,5-liter turbodiesel van 163 pk. Een automaat is beschikbaar op alle versies, wat uniek is in het segment. Er staan zowel twee- als vierwielaangedreven in de prijslijst en alle configuraties genieten een ‘best in class’ garantiepakket van 5 jaar. Tot slot is ook de trekkracht van 3,5 ton voor alle vierwielaangedreven versies, een doorslaggevend argument gebleken.

Het volledige verslag kan nagelezen worden op: www.vansa2z.com/Van-of-the-Year-Awards-2014-Pick-Up

 

 

Over Isuzu Belux Newsroom

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering. Isuzu Benelux is de exclusieve invoerder van het merk in 4 landen (België, Nederland, Luxemburg en Polen). Het bedrijf maakt deel uit van de Belgische Alcopa-groep.

Alle persinfo via www.news.isuzu.be